Welcome, Guest: Join Nigeria Student Forum / Login / Trending Now / Recent

Stats: 16,695 members, 64,155 Topics, 14,595 Comments. Date: March 26, 2019, 11:13 pm

List Of Possible Questions On "Sweet Sixteen"

Nigeria Student Forum / Educational News / List Of Possible Questions On "Sweet Sixteen" (232) Views

(Go Down)
Njoku George
michael okpara university of agriculture
biochemistry
400Level, Nigeria.
List of Possible questions on "Sweet Sixteen" 

What are the possible questions likely to be asked in the novel "sweet sixteen"?. Are you a 2019 JAMB/UTME  candidates? have you been wandering or thinking on some of the possible or likely questions to be asked by the examination officials in the novel  "sweet sixteen", worry not!! because STUDENTSCALENDAR.COM team have the students  in mind and we drafted out some possible questions to be asked .

Below are 37  possible question to be asked

1. The only thing Aliyah's father thought was worth celebrating was?

ANS. ACHIEVEMENT NOT BIRTHDAY

2. To Aliyah being called a child is the same thing as?

ANS. STUPID

3. At the birth of Aliyah, what was  her father profession?

ANS. JOURNALISM

4. What  was the name of Aliyah's father?

ANS. MR. BELLO

5. Who is the protagonist in the book  "sweet sixteen"

ANS. ALIYAH

6. What is the topic of chapter one of "sweet sixteen"

ANS. THE LETTER

7. To Aliyah, what is the meaning of being dumb?

ANS. NOT BEING INTELLIGENT

8. What was the introductory statement of Aliya's 16th birthday letter?

ANS. HOW TIME FLIES

9. What is Aliyah's mother profession?

ANS.NURSING

10. In the department of rascality and smartness, who was the gold medalist?

ANS. AKIN

11. What kind of girls did Mr Bello says boys like?

ANS. DUMB GIRLS

12. Aliyah religion was?

ANS. ISLAMIC RELIGION

13. Why did Aliayh not return Tokunbos teddy bear which he gave her on valentine?

ANS. SHE THOUGHT SHE WON'T DO THAT WITHOUT HURTING HIM

14. According to the novel, what is the main aim of chess game?

ANS. TO CAPTURE OPPONENTS KING

15. At what did Aliyah get into secondary school?

ANS. 12

16. At what age did Aliyah started wearing bra?

ANS. 10

17. What was Aliyah perception about her room-mate grace?

ANS. SHE WAS A NICE AND GENEROUS PERSON

18. The name of the writer of "sweet sixteen"

ANS.BOLAJI ABDULLAHI

19. What was the proof that Aliyah was serious in her chemistry for the term?

ANS. IT REFLECTED IN HER C.A AND SHE MADE A AT THE END OF THE TERM

Get all questions and answers below
https://studentscalendar.com/list-of-possible-questions-on-sweet-sixteen/

2 Likes

Don't have an account? Use the form below to signup for a Nigeria Student Forum Account


Full Name:
Email:
Username: E.g Seuncoded
Password:
Confirm Password:
Country:


I agree to the terms of service

Viewing this topic:
1 guest viewing this topic
Download the Ngstudentforum app for Android Devices

Nigeria Student Forum - Copyright © 2016 - 2019. Fadeyi Oluwaseun All rights reserved. - See How To Advertise
Disclaimer: Every Nigeria Student Forum member is solely responsible for anything that he/she posts or uploads on Nigeria Student Forum.